Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

collage1

 

De Driewiek

De Driewiek is de Wijk Accommodatie van Boxmeer Noord.

Boxmeer Noord 

Bestuur
Voorzitter is Jan van Neerven, secretaris Maria Horbach, penningmeester Susan Cop, externe contacten Micha Fleuren en er is een vacature. 

 

Het gebouw
De Driewiek, gebouwd in de 60,er jaren, was oorspronkelijke een kleuterschool. De naam komt door de typische architectuur van het gebouw. Een centrale ruimte met daaromheen 3 klaslokalen “De Wieken”   Het gebouw is vanaf het midden van de 80,er jaren in gebruik geweest als onderkomen voor de Scouting groep Boxmeer. Sinds 2009 heeft De Stichting Wijk Accommodaties Boxmeer Noord ( WABN) 1 lokaal in gebruik als wijkpunt. Vanaf 1 januari 2013 na het vertrek van Scouting is het gehele gebouw in gebruik als wijkpunt van Boxmeer Noord.

Het gebouw waarvan de hoofdingang gevestigd is aan de Jeroen Boschstraat bestaat uit een centrale ruimte die dient als ontmoetingsruimte, 1 lokaal is ingericht als vergaderruimte ( ongeveer 30 zit plaatsen ), 1 lokaal is ingericht als activiteitenruimte met biljarts,voetbalspel en de mogelijkheid om te darten en 1 lokaal is te gebruiken als dansruimte, gymruimte of zangruimte.

 

Voorzieningen
De Driewiek beschikt over een kleine vergaderruimte voor max.8 personen. Voldoende toiletruimten voor dames en heren en ook een Mivaruimte.
Ook beschikt het gebouw  over een TV, een Beamer,  laptops en is er Wifi beschikbaar.
De Driewiek is gevestigd aan de Jeroen Boschstraat 49 5831 VV Boxmeer.  

 

 plattegrond