Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

collage1

 

De Wijkraad

Welkom op de website van Boxmeer Noord
Wij van de wijkraad willen de website gaan gebruiken als communicatiemiddel naar de bewoners van Boxmeer Noord toe. Het internet is een modern en dynamisch informatiesysteem en de gemeente Boxmeer biedt de wijk- en dorpsraden de mogelijkheid om de bewoners in hun wijk of dorp op deze manier van informatie te voorzien.
Het grote voordeel van het medium internet is natuurlijk dat u veel sneller op de hoogte gehouden kunt worden over wat er in wijk speelt.
Ook als u zelf wat mee te delen heeft of te organiseren in de wijk kunt u het hier aanmelden ter publicatie.

 

Namens de wijkraad hoop ik u hier vaak aan te treffen

Hilly van Neerven - van Campenhout, voorzitter

 

Wat is de wijkraad
De wijkraad Boxmeer Noord is een overlegorgaan dat namens de burgers in de wijk Boxmeer Noord. De wijk bestaat uit Bakelgeert-Noord, Hollesteeg I en II, Maasbroekse Blokken.

Sinds 1997 bestaat het concept wijk- en dorpsraden in de gemeente Boxmeer. De functie van de wijk-/dorpsraad is het contact tussen burger en gemeente inzake het door de wijkraad behandelde gebied.

De punten waarover de wijkraad met de gemeente in contact staat zijn divers; leefbaarheid, verkeer, milieu, sociale samenbinding. Een van de belanrijkste speerpunten van de afgelopen jaren voor de wijkraad is de totstandkoming van een wijkgebouw. Met de uiteindelijke verbouwing van de Driewiek is dit verwezenlijkt.

Mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De wijkraad bestaat uit de volgende personen:

  • Hilly van Neerven - Voorzitter
  • vacature  - secretaris
  • Micha Fleuren - Penningmeester
  • Hans van den Langenberg - Lid
  • Gerto Reijnders - Webmaster
  • Jan Overgoor - Lid